ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Φίλες & Φίλοι,
Στις 21 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ ζητάει την ψήφο του Ελληνικού λαού λέγοντας του την αλήθεια και δίνοντας αξία στην επιλογή του. Λέμε τι θα κάνουμε όταν πάρουμε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, δηλώνουμε εκ των προτέρων τις προγραμματικές και πολιτικές μας προτεραιότητες.
Η Ανατολική Αττική μπορεί να γίνει πρότυπο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα με σύγχρονες αστικές υποδομές και δίκτυα υπηρεσιών, με προστασία του περιβάλλοντος και ανάπτυξη που έχει τον άνθρωπο ως επίκεντρο.
Στη βουλή διεκδικώ βήμα και όχι θέση, βήμα για να προωθήσω συγκεκριμένες πολιτικές όπως: η επέκταση και καλή λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς (Προαστιακός-Μετρό), η αποκατάσταση του επικίνδυνου οδικού δικτύου, η υπογειοποίηση του δικτύου ενέργειας, η ενίσχυση της ασφάλειας του πολίτη και της πολιτικής προστασίας, η προστασία της αγροτικής και δασικής γης, ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Βιογραφικά στοιχεία:
Γεννήθηκα και ζω στις Αχαρνές Αττικής, παντρεμένος με δύο παιδιά.
Κάτοχος Διπλώματος και Διδακτορικού από τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π), με δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως Αναλυτής Δεδομένων.
Ενεργό πολιτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής & προοδευτικής παράταξης από τα μαθητικά μου χρόνια. Γραμματέας συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ε.Μ.Π (2002-2004). Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών (2006-2010). Διοικητικός Σύμβουλος Ο.Α.Σ.Α (2010-2013). Υποψήφιος Ευρωβουλευτής 2014. Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής 2015 και Ανατολικής Αττικής 2019. Γραμματέας Τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακής Σύγκλισης ΠΑΣΟΚ (2015-2017) . Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: