Για μια Δημοκρατική Ελλάδα μέσα σε μια Κοινωνική Ευρώπη

Φίλες και Φίλοι,

Με το ενωτικό ψηφοδέλτιο της «Ελιάς» για τις ευρωεκλογές απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες, ακόμα και σε εκείνους που δεν είναι τοποθετημένοι πολιτικά στο κέντρο ή την αριστερά, ακόμα και σε εκείνους που αρνούνται να τοποθετηθούν οπουδήποτε, νοιώθοντας ότι δεν αντιπροσωπεύονται πλέον από τις διάφορες εκφράσεις και αναδιατάξεις του πολιτικού συστήματος.


Υποστηρίζουμε ότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας, του ‘Ελληνα, του Ευρωπαίου, η Ευρώπη να διορθώσει την πορεία της , να γίνει κοινωνικότερη,δημοκρατικότερη, πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη. Το 70% της κοινοτικής νομοθεσίας έχει άμεσο αντίκτυπο σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο , οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες επηρεάζουν απευθείας τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους.

Θέλουμε να αποτελέσουμε παράγοντα πολιτικής σταθερότητας , υπευθυνότητας και προοδευτικής αλλαγής για την χώρα μας. Δεν κρύβουμε τα ελληνικά προβλήματα κάτω από ευρωπαϊκό μανδύα, ούτε εμφανιζόμαστε ως προϊόν «παρθενογέννεσης», χωρίς ιστορία και διαδρομή.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε ως κοινωνία, να σπρώξουμε τα άκρα στο περιθώριο και να δούμε τις διαφορές μας στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του δημόσιου και εθνικού συμφέροντος. Οφείλουμε να αντισταθούμε αποτελεσματικά, σε όσους θέλουν να μας γυρίσουν πίσω σε μια εποχή παρακράτους και διχασμού.

Συμμετέχω ως υποψήφιος, υποστηρίζοντας μια Δημοκρατική Ελλάδα μέσα σε μια Κοινωνική Ευρώπη και σας προσκαλώ να συμμετέχετε στο δίκτυο υποστηρικτών και συνεργατών μου, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί μια καλύτερη πολιτική συμπεριφορά και να αναδείξουμε την ευρωπαϊκή διάσταση πολλών θεμάτων, που άπτονται της ζωής και της καθημερινότητας μας .

Σας ευχαριστώ,

Σπύρος Ντ. Βρεττός

Δεν υπάρχουν σχόλια: