Επανεκτίμηση – Ανασυγκρότηση - Επανίδρυση

Η απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το κίνημα μας, όπως καταγράφηκε στα εκλογικά ποσοστά αλλά και στις δημοσκοπήσεις, μας φέρνει μπροστά σε οδυνηρά ερωτήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.


Ερωτήματα που αφορούν την συνολική πορεία του ΠΑΣΟΚ, την σκοπιμότητα της πολιτικής των μνημονίων, την δυνατότητα του να αποτελεί τον κορμό της προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα.

Όλοι όσοι έχουμε διατηρήσει την πολιτική μας συσχέτιση με το ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα όσοι έχουμε βιωματική σχέση, με το κίνημα που σημάδεψε την πολιτική ζωή του τόπου για περίπου 40 χρόνια, είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε απαντήσεις και να προτάξουμε λύσεις.

Το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε για την επανεκτίμηση της πορείας μας, την οργανωτική και πολιτική ανασυγκρότηση μας, την εκκίνηση της επανίδρυσης μας.

Είναι πεποίθηση μου, ότι το βαθύτατα πατριωτικό κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, θα μπορέσει να κρατήσει τον ήλιο ψηλά και να διώξει τις σκιές, που πλήγωσαν το ίδιο και τους έλληνες.

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

ΠΑΣΟΚ Προσυνεδριακός Διάλογος Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: